Om oss

Vi er et ledende profileringsselskap i Norge som har mange års erfaring i bransjen. Det skal være hyggelig og enkelt å handle hos oss, og vi ønsker alltid å gi den beste servicen. Med over 10 000 profilprodukter i nettbutikken har vi et av markedets største sortiment. Vi har noe for alle bedrifter og alle anledninger!

I 2016 startet vi tre jentene opp for oss selv, etter å ha vært i bransjen i mange år. I dag er vi fire ansatte, og vi holder til på Minde i Odfjell-bygget. Her har vi stort showrom, og gode parkeringsmuligheter.

Som partner i Pro:Norge kjeden er vi medlem av Grønt Punkt Norge og Initiativ for etisk handel (IEH). Vi er også ISO sertifiserte gjennom ISO 9001 og 14001.

Sortimentet

På nettsiden vår finner du et stort sortiment av profilprodukter. Vi samarbeider med de beste leverandørene for å kunne tilby profilprodukter i alle prisklasser.

Profilen din er viktig

Vi hjelper til med alle typer merking. Ta kontakt med oss hvis du lurer på hvordan akkurat ditt firma kan profilere seg på best mulig måte.

Service

Takket være lang erfaring fra bransjen kan vi gi raske og korrekte svar på spørsmålene dine. At du som kunde er fornøyd, er alltid det viktigste for oss.

Personvern

Les om ditt personvern her

Korte fakta

Firmanavn
PRO:Bergen - Melings Bergen AS
Org.nummer
917761981
E-postadresse
bergen@probergen.no